"Rajaner" na relaciji Osijek - Frankfurt

Bez autora
Jan 20 2011

Niskotarifna aviokompanija "Rajaner" (Ryanair), će od 27. marta organizovati letove na relaciji Osijek - Frankfurt. Karte po ceni već od 14,99 evra mogu se kupiti na internet stranici kompanije.Ta linija ove godine će prvi put biti otvorena tokom cele letnje sezone, dva puta nedeljno - sredom i nedeljom. Rajaner nastavlja sa rastom dok druge aviokompanije povlače linije i smanjuju kapacitete čime uzrokuju značajne gubitke.

"Rajaner" na relaciji Osijek - FrankfurtNiskotarifna aviokompanija "Rajaner" (Ryanair), će od 27. marta organizovati letove na relaciji Osijek - Frankfurt.

"Karte po ceni već od 14,99 evra mogu se kupiti na internet stranici kompanije", kaže predstavnica "Rajanera" Melisa Korigan.

Korigan je istakla da će ta linija ove godine prvi put biti otvorena tokom cele letnje sezone, dva puta nedeljno - sredom i nedeljom.

"Rajaner nastavlja sa rastom dok druge aviokompanije povlače linije i smanjuju kapacitete čime uzrokuju značajne gubitke", ocenila je Korigan.

Avioni "Rajanera" će iz Osijeka za Frankfurt sredom i nedeljom poletati u 10 i 15 časova, dok će iz Frankfurta (Hahn) za Osijek istim danima poletati od 8 sati i 5 minuta.

"Rajaner" ima više od 1.500 letova dnevno iz 44 baze i više od 1.200 niskotarifnih vazdušnih linija u 27 zemalja čime povezuje 160 destinacije.

Flotu kompanije čini 255 novih aviona tipa "Boing 737-800", uz porudžbinu za dodatnih 56 novih aviona koje će dobaviti u sledećih godinu i po.

"Rajaner" trenutno upošljava preko 8.000 ljudi i očekuje da će u ovoj fiskalnoj godini prevesti oko 73,5 miliona putnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik